آغسو +

مصرف بستنی‌های غیر پاستوریزه، عامل انتقال کووید ۱۹

مصرف بستنی‌های غیر پاستوریزه، عامل انتقال  کووید ۱۹

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت : مصرف لبنیات فله و غیر استاندارد و بستنی‌های خیابانی و غیر پاستوریزه می‌تواند از راه‌های انتقال ویروس کرونا باشد.

مطالب مرتبط

ناتوانی اتحادیه اروپا برای اتخاذ موضع روشن در مورد کشتار فلسطینیان – ایرنا

قتل عام سالمندان در آمریکا + فیلم

کرونا، مانع از سفر ۲ بازیکن سپاهان به قطر شد

کرونا در فرد مبتلا بیش از ۵ بار تکثیر می‌شود/ کشور ما فروشنده واکسن نیست

آیا فاصله بین دزهای واکسن کرونا در آینده تغییر می‌کند؟

معاون وزیر صمت: امسال ۲ هزار واحد صنعتی راکد در کشور فعال‌ می‌شود

پایین آمدن آهوان از ارتفاعات سرخه حصار در روزهای کرونایی + فیلم

عبور قربانیان کرونایی از مرز ۴۰۰ هزار نفر در هند

از سراسر وب

رشد ۲۴ درصدی خرید برگ سبز چای/ ۸۱ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شده است

مرگ ملکه زیبایی به خاطر عمل زیبایی!

جدیدترین اخبار کرونا در ایران

سازمان جهانی بهداشت خواهان توقف مرحله سوم واکسیناسیون شد

افراد واکسینه‌شده و بهبودیافته در برابر سویه کلمبیایی کرونا مصون هستند؟

دکمه بازگشت به بالا