طرز تهیه 8 نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین – AGSU.IR
آشپزی

طرز تهیه 8 نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه 8 نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه 8 نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

سیب‌زمینی ۴ عددشوید تازهنصف پیمانهپیاز ۱ عددهویج رنده شده ۱ پیمانهنخودفرنگی یا باقالی پخته ۱ پیمانهادویه کاری نصف قاشق چای‌خوریزردچوبه، نمک، روغن به مقدار لازم

پیاز را خردکرده و در روغن سرخ‌کنید. زردچوبه و ادویه کاری را به پیاز افزوده و تفت دهید. سپس شوید را ریخته و گاز را خاموش کنید. سیب‌زمینی پخته‌شده را پوست‌کنده،رنده نمایید و به مخلوط پیاز اضافه کنید. هویج و نخودفرنگی را بریزید و با گوشت‌کوب بکوبید تا خوب مخلوط گردند.  خمیر را طبق روش گفته‌شده آماده کنید. و وسط هر خمیر بریده‌شده یک یا دو قاشق از مخلوط را ریخته و آن را صاف و هموار کنید. سپس لایه‌ها را به شکل مثلث روی هم جمع کنید و قسمت‌هایی که لایه‌ها روی هم افتاده‌اند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ شدن در روغن باز نشوند. پس از اتمام سرخ کردن، سمبوسه‌ها را در ظرف مناسبی چیده و با سس تزیین نمایید.

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

ماهی ۳۰۰ گرمگشنیز خردشده ۱ پیمانهسیر ۵ ‏حبهنمک، فلفل و روغن به مقدار لازم

‏ماهی را از استخوان جدا کرده و چرخ کنید یا میگو را از چرخ‌گوشت ‏بگذرانید. ماهی را در روغن سرخ‌کنید و مرتب به هم بزنید تا به همدیگر نچسبند. سپس گشنیز و سیر را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و به هم بزنید. خمیر آماده‌شده را با وردنه به نازکی نان لواش درآورید و به شکل مربعی با ضلع ١۵ ‏سانتیمتر ببرید. ‏روی آن به اندازه ٢ ‏یا ٣ ‏قاشق موادمان را  بریزید. لایه‌های مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. ‏قسمت‌هایی که لایه‌ها روی هم قرارگرفته‌اند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ کردن از هم باز نشوند. در صورت تمایل می‌توانید سمبوسه‌ها را با تمر هندی آب کرده آغشته کنید و میل نمایید.

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

گوشت ۲۵۰ گرمقارچ ۲۵۰ گرمنعناع خشک ۱ ‏قاشقپیاز ۱ عدد کوچکسیر د‏ر صورت تمایل ٣ ‏حبهزردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم

‏پیاز را خردکرده و در روغن سرخ‌کنید. گوشت چرخ‌کرده را افزوده و تفت دهید. سپس زردچوبه را بریزد و آن را نیز کمی تفت بدهید. قارچ خردشده را جداگانه با حرارت زیاد سرخ‌کنید تا آب نیندازد. نعناع را روی قارچ بپاشید و گاز را خاموش کنید. سپس قارچ را به گوشت چرخ شده افزوده و فلفل و نمک و ادویه را به مواد اضافه کنید. خمیر سمبوسه را طبق روش گفته‌شده پهن کنید و به شکل چهارگوش ببرید. وسط هر چهارگوش یک یا دو قاشق از مخلوط را بریزید. لایه‌ها را به شکل مثلث ‏جمع کرده و با لبه‌ها را با انگشت فشار دهید تا هنگام سرخ کردن در روغن باز نشود.

‏پس از سرخ کردن سمبوسه‌ها آن‌ها را در ظرف مناسبی گذاشته و سر سفره ببرید.

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

از گوشت کوبیده باقی‌مانده از آبگوشت می‌توانید سمبوسه لذیذی تهیه کنید به این ترتیب:

خمیر سمبوسه را طبق دستور تهیه‌کرده و با وردنه به نازکی نان لواش درآورید و به شکل چهارگوش ببرید. وسط هر چهارگوش را یک یا دو قاشق مخلوط گوشت کوبیده ریخته و لایه‌های سمبوسه را طوری جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. ‏لبه‌های روی هم قرارگرفته را با انگشت فشار دهید تا خوب به هم بچسبد و هنگام سرخ شدن از هم باز نشوند. سپس آن‌ها را در روغن داغ سرخ‌کرده و با سس قرمز یا ترشی سرو کنید.

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

‏گوشت چرخ‌کرده ۷۰۰ گرمسبزی خردشده معطر ۱ پیمانهسیر ۴ ‏حبهفلفل قرمز به اندازه دلخواهتمر هندی آب کرده۱  ‏پیمانهپیاز۱  ‏عدد کوچکنمک و روغن به مقدار لازم

‏پیاز را خردکرده و سرخ‌کنید. سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید تا سرخ شود. سیر را رنده کنید یا سبزی به مخلوط افزوده و تفت دهید. خمیر آماده‌شده را با وردنه به نازکی نان لواش درآورید و به شکل مربعی با ضلع ١۵ ‏سانتیمتر ببرید. ‏روی آن به اندازه ٢ ‏یا ٣ ‏قاشق گوشت بریزید. ‏لایه‌های مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. ‏قسمت‌هایی که لایه‌ها روی هم قرارگرفته‌اند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ کردن از هم باز نشوند. پس از سرخ کردن سمبوسه‌ها، از تمر هندی آب شده به جای سس استفاده کنید.

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

برای تهیه سمبوسه پیتزایی ابتدا؛ پیاز را ریز خرد یا رنده کنید و در تابه با مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید.سپس گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.حرارت را کم کنید تا حدود ۷-۸ دقیقه گوشت حالت نیم‌پز پیدا کند و آب آن کشیده شود.قارچ و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.کمی مواد را تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه سبک شوند سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.چند دقیقه دیگر باز هم مواد را باهم تفت دهید و در آخر، نمک و پودر آویشن را اضافه کنید.وقتی مایه سمبوسه آماده شد، سراغ پیچیدن سمبوسه‌ها بروید.نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و مواد سمبوسه را در انتهای نان بریزید.روی مواد مقداری پنیر پیتزا بریزید و از یک گوشه شروع به پیچیدن نان به شکل مثلثی کنید.همه سمبوسه‌ها که پیچیده شد، آن ها را در سرخ‌کن یا تابه با روغن فراوان سرخ کنید.

می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده، از سوسیس خانگی نیز استفاده کنید. در این صورت بهتر است فلفل را حذف کنید.سمبوسه را با سس قرمز یا سس فلفل سرو کنید.

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

سمبوسه یکی از خوش طعم ترین و خوش مزه ترین غذاهایی است که مخصوص جنوب ایران می باشد. این بار سمبوسه را با سبزیجات درست کنید.

سیب زمینی آب پز و نگینی شده : ۴ عددقارچ نگینی شده : یک بستههویج آب پز و نگینی شده : ۲ عددجعفری ساطوری شده :یک پیمانهپیاز بزرگ و نگینی شده : یک عددنان لواش : ۳ عددپودر کاری ، فلفل و نمک : به میزان دلخواه

مواد را جدا گانه تفت می دهیم و کمی پودر کارى و مقدارى فلفل و نمک مى زنیم.سپس جعفری را اضافه و همه مواد را مخلوط می کنیم.بعد از سرد شدن برش های مستطیلی یا قیفی شکل نان را با مواد پر می کنیم و هر دو طرف سمبوسه ها را سرخ می کنیم.سس سمبوسه بسته به ذائقه خودتان می تواند تند باشد یا معمولی .

کمى رب گوجه، فلفل قرمز، کمى شکر و کمى سرکه را باهم مخلوط می کنیم. برخی هم تمرهندى را آب و اضافه می کنند.

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

در صورت تمایل می‌توانید سیب‌زمینی آب‌پز له‌شده یا نگینی خردشده نیز به مواد سمبوسه اضافه کنید.

در صورتی‌که بخواهید غذای سالم‌تر و کم‌کالری‌تری داشته باشید می‌توانید به جای سرخ‌کردن سمبوسه، آن‌ها را داخل فر بپزید.

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

طرز تهیه ۸ نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین

منبع

طرز تهیه 8 نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین
www.ashpaziha.com

مطالب مرتبط

طرز تهیه “پاستا با سس آلفردو و مرغ” در 30 دقیقه

علیرضا بیرانوند

طرز تهیه غذاهای خارجی سری سوم( چین )

طرز تهیه پلو یونانی با مرغ

کلمات پانتومیم

طزر تهیه “سالاد کوسکوس و گوجه گیلاسی”

ساندویچ بمب تمام سوخاری

طرز تهیه غذاهای خارجی سری دوم ( هند )

از سراسر وب

طرز تهیه غذاهای خارجی سری دوم ( هند )

طرز تهیه غذاهای خارجی سری بیست و یک ( ایتالیا )

دکمه بازگشت به بالا