Tamasha

طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی خام برای ۴ نفر

در حال بارگذاری...

طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی خام ترد و خوشمزه برای 4 نفر

کتلت گوشت یکی از انواع غذا های بسیار ساده و در عین حال خوشمزه و پر طرفداری است که می توان آن را جزو غذا هایی دانست که هم با برنج و هم با نان آن را سرو و میل کرد. همچنین این غذای خوشمزه می تواند به عنو…

طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی خام ترد و خوشمزه برای 4 نفر

کتلت گوشت یکی از انواع غذا های بسیار ساده و در عین حال خوشمزه و پر طرفداری است که می توان آن را جزو غذا هایی دانست که هم با برنج و هم با نان آن را سرو و میل کرد. همچنین این غذای خوشمزه می تواند به عنو…

کتلت گوشت یکی از انواع غذا های بسیار ساده و در عین حال خوشمزه و پر طرفداری است که می توان آن را جزو غذا هایی دانست که هم با برنج و هم با نان آن را سرو و میل کرد. همچنین این غذای خوشمزه می تواند به عنوان یک پیشنهاد بسیار خوب برای ایام ماه رمضان نیز به عنوان سحری و یا افطاری محسوب شود زیرا هم سبک بوده و فرد را خیلی سنگین نمی کند و هم زمان زیادی برای تهیه آن از شما گرفته نمی شود و فرد روزه دار می تواند به راحتی آن را برای افطاری خود تهیه و میل کند. امروز در آلامتو طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی خام ترد و خوشمزه برای 4 نفر را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

ابتدا پیاز را به همراه سیب زمینی ها و هویج با آب کاملاً بشویید و بعد پوست آن ها را بگیرید و سپس سیب زمینی و پیاز و هویج را با تیغه ریز رنده، کاملاً رنده کنید و بعد آب پیاز و سیب زمینی ها را نیز تا حد ممکن بگیرید و آب اضافی آن ها را دور بریزید.

ظرفی را برداشته و داخل آن گوشت چرخ کرده را بریزید و بعد به آن سیب زمینی و پیازی که آب اضافی آن ها را گرفته بودید به همراه هویج رنده شده اضافه کنید و بعد تمامی مواد را با یکدیگر خوب ترکیب کنید و هم بزنید تا یکدست شوند و بعد به مواد کتلت مقداری نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و ادویه کاری را به همراه مقداری پاریکا اضافه کنید و مجدد آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا مواد به خوبی مزه دار شوند.

در این مرحله تخم مرغ را نیز بشکنید و به مواد کتلت خود به همراه آرد نخودچی اضافه کنید و سپس خوب مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا تخم مرغ و آرد نخودچی نیز با مواد ترکیب شوند و بعد با دست شروع به ورز دادن مواد با یکدیگر کنید تا مواد کتلت کاملاً منسجم و آماده شکل دادن شوند.

ماهیتابه ای را برداشته و درون آن مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و زمان دهید تا روغن مقداری گرم شود و سپس مقداری از مواد کتلت خود را به اندازه گردویی برداشته و با کف دست خود به آن شکل دایره ای بدهید و بعد مقداری با دست به مواد فشار وارد کنید و آن را کف دست خود پهن کنید و بعد از گرم شدن روغن کتلت های شکل داده شده را درون ماهیتابه بچینید و به آن ها زمان دهید تا دو طرف کتلت های شما کاملاً سرخ و آماده و طلایی شوند و بعد برای گرفتن روغن اضافی کتلت ها آن ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید و اجازه دهید تا دستمال کاغذی مقداری روغن اضافی کتلت ها را جذب کند و بعد آن را داخل ظرف مناسبی که برای سرو آن در نظر دارید قرار دهید و بعد از آن هم کتلت گوشت شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید. نوش جان

[email protected]

طراحی سایت و بهینه سازی شده توسط : شرکت اینتن

طرز تهیه کتلت گوشت ترد و لذیذ با سیب‌زمینی خام • دیجی‌کالا مگ

طرز تهیه کتلت گوشت با سیب‌زمینی خام و گوشت چرخ کرده را به شما آموزش می‌دهیم. سیب‌زمینی خام رنده شده بافت ترد بهتری به کتلت می‌دهد.

طرز تهیه کتلت گوشت ترد و لذیذ با سیب‌زمینی خام • دیجی‌کالا مگ

در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ طرز تهیه کتلت گوشت با سیب‌زمینی خام و گوشت چرخ کرده را به شما آموزش می‌دهیم. کتلت یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه است که هیچ‌وقت تکراری نمی‌شود و همیشه طرفدار زیادی دارد.

بعضی‌ها کتلت را با سیب زمینی پخته می‌پزند، اما سیب‌زمینی خام رنده شده بافت ترد بهتری به کتلت می‌دهد و بعد از سرخ شدن طعم آن را خوشمزه‌تر می‌کند. دستور پخت کتلت گوشت ما بسیار ساده است و همه می‌توانند با استفاده از آن یک کتلت خوشمزه در خانه درست کنند.

کتلت گوشت با سیب زمینی خام

کتلت گوشت چرخ کرده

۱.گوشت چرخ کرده، دو عدد تخم‌مرغ، سیب‌زمینی و پیاز رنده و آب گرفته شده، جعفری ساطوری شده، سیر له شده و سس‌های کچاپ و خردل، را با زردچوبه، فلفل سیاه و نمک در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

میزان سیب‌زمینی باید به اندازه‌ی گوشت یا یک‌ونیم برابر آن باشد. بسیار مهم است که پیش از مخلوط کردن مواد آب سیب‌زمینی و پیاز رنده شده را کاملا بگیرید.

کتلت خوشمزه

۲.بعد از این که مواد کتلت را باهم مخلوط کردید، آرد سوخاری را به آن‌ها اضافه کنید تا از آب انداختن کتلت جلوگیری کند.



۳.با استفاده از یک کیسه فریزر، کتلت‌ها را مانند ویدیو شکل دهید.

کباب تابه ای

۴.روغن را داغ و دو طرف کتلت‌ها را در روغن سرخ کنید.

می‌توانید چند گوجه را هم از وسط برش بزنید و کنار کتلت‌ها در تابه سرخ کنید.نوش جان.

طرز تهیه کتلت با گوشت چرخ کرده خوشمزه 4 نفره

طرز تهیه کتلت با گوشت چرخ کرده خوشمزه 4 نفره از بهترین دستور پخت و طرز تهیه کتلت گوشت چرخ کرده یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ بصورت مجلسی و فوری و ساده مخصوص ناب

طرز تهیه کتلت با گوشت چرخ کرده خوشمزه 4 نفره

طرز تهیه کتلت با گوشت چرخ کرده خوشمزه 4 نفره را برایتان قرار داده ایم. شما عزیزان می توانید با مطالعه این دستور پخت و طرز تهیه کتلت گوشت چرخ کرده یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ را طبخ نمایید.

فهرست مطالب

کتلت یکی از انواع غذاهای پرسی و لقمه ای است که با گوشت، سیب زمینی و پیاز تهیه می شود. این غذا طعمی چرب و گوشتی داشته و معمولاً بدون برنج و با نان و به صورت داغ سرو می گردد. کتلت می تواند به عنوان غذای آماده، غذای سفر و یا ساندویچ سرد نیز مصرف شود. کتلت در انواع گوناگونی از جمله گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله، مرغ ، ماهی یا حبوبات نیز تهیه می‌ شود.

طرز تهیه کتلت مانند کوکو است اما با این تفاوت که گوشت چرخ شده را با سیب زمینی و پیاز رنده شده مخلوط می‌ کنند و مثل کوکو آن را سرخ می‌ کنند. شامی نیز مانند کتلت تهیه می گردد با این تفاوت که گوشت آن ابتدا پخته شده و سپس چرخ می شود و در شامی دیگر از سیب زمینی استفاده نمی شود. طرز تهیه کوکو، کتلت و شامی به یک شکل است و نحوه سرو آن ها با هم تفاوت چندانی ندارد و به دو صورت سرد و گرم سرو می شوند.

کلمه کتلت ریشه فرانسوی دارد و اولین بار در سال ۱۶۸۲ میلادی استفاده شده است. این کلمه به معنی دنده است و به این دلیل این نام را انتخاب کردند که در ابتدا کتلت از گوشت خوک و دنده های گوشت گاو تهیه می شد و آشپزها دنده ها را در چند لایه فیله گوشت می پیچیدند. سپس آن ها را روی آتش سرخ می کردند.

این نوع کتلت به دست می چسبید و لذت بردن از غذا را برای مردم آن زمان بیشتر می‌ کرد. زمانی که چاقو و چنگال اختراع شد، کتلت ها یک دوره تحول را تجربه کردند، به این صورت که  آشپزها گوشت ها را خرد می کردند و برای پخت کتلت ها از آرد سوخاری استفاده می شد. به مرور زمان، مواد بیشتری وارد دستور پخت کتلت ها شد. زمانی که کتلت ها وارد روسیه شدند، تغییرات زیادی کردند، زیرا مردم به فکر رقیق کردن گوشت با موادی مثل سیب زمینی و پیاز بودند.

در آغاز قرن نوزدهم، کتلت های پوزارسکی در روسیه بسیار محبوب بودند. به عنوان مثال زمانیکه یک بار بزرگ در مسکو متوقف شد، مالک آن تصمیم گرفت تا با کتلت گوساله آن بار را دوباره به دست آورد. اما آشپز آشپزخانه توانایی خرید گوشت گوساله را نداشت و فقط  می توانست از مرغ هایی که داشت استفاده کند. از آن پس آن ها شروع به پختن کتلت از مرغ و سایر گوشت های سفید کردند.

همچنین به مرور زمان کوکوی گوساله را نیز در منوی خود قرار دادند. کتلتی که در ایران وجود دارد مثل کتلت روسی است و در کشورهای اروپایی گوشت را خرد کرده و سپس آن را به آرد سوخاری آغشته و سرخ می کنند.

مرحله اول

سیب زمینی ها را با کمک یک چاقو پوست بگیرید. سپس آن ها را شسته و رنده ریز بزنید. سیب زمینی ها را با کمک یک صافی یا سبد از داخل ظرف خارج کرده و کمی صبر کنید تا آب آن ها کاملاً گرفته شود. پیاز را نیز ریز رنده کنید و آب آن را به همین ترتیب بگیرید. در یک کاسه نسبتاً بزرگ سیب زمینی و پیاز ها را مخلوط کنید.

مرحله دوم

گوشت چرخ کرده را به همراه پودر سیر، پودر پیاز، پودر سوخاری، زردچوبه، نمک و فلفل به  پیاز و سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید. سپس تخم مرغ را در آن شکسته و با استفاده از دست خود مخلوط را خوب ورز دهید تا کاملاً یکدست شود. کاسه را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله سوم

زمانی که مخلوط گوشت خودش را گرفت، مقداری از آن را برداشته و به شکل دلخواه در بیاورید. یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار داده مقداری روغن در آن ریخته و اجازه دهید داغ شود.

سپس کتلت ها را در آن سرخ کنید. زمانی که یک طرف آن ها طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و طلایی شود. سپس آن ها را از روی حرارت برداشته و به ظرف سرو منتقل کنید.

همانطور که مطالعه کردید در بالا به تفصیل به طرز تهیه کتلت پرداخته ایم. شما عزیزان با مطالعه این رسپی می توانید یک کتلت خوشمزه و اصیل ایرانی را در منزل برای عزیزان خود طبخ نمایید. یکی از مهمترین نکاتی که در پایان می بایست به آن اشاره کنیم کیفیت گوشت چرخ کرده و مواد اولیه کتلت است.

دقت کنید که از گوشت چرخ کرده مناسب استفاده کنید و حتی الامکان خودتان گوشت چرخ کرده را در منزل تهیه کنید. با این کار کتلت شما بینظیر خواهد شد. کتلت در دسته خوراک ها قرار می گیرد و شما می توانید با مطالعه طرز تهیه انواع خوراک آموزش بهترین خوراک ها را بیاموزید.

یکی از مهمترین نکات در آشپزی این است که ابتدا بدانید هدف از کار چیست و بعد برای چند نفر طبخ خواهید کرد. در مرحله بعد حتما بر روی یک برگه مراحل انجام کار و مقدار مواد اولیه های موجود را نوشته و دقیقا عین آن چیزی که بایست انجام شود را انجام دهید. این کار باعث افزایش تسلط کار خواهد شد.

مطمین باشید با این روش چیزی فراموش نخواهد شد و همه چیز دقیقا همان چیزی خواهد بود که می بایست انجام گیرد. مرکز آموزش آنلاین آشپزی 1TouchFood همیشه بهترین آموزش ها را برایتان قرار داده و شما را در زمینه آموزش آشپزی یاری خواهد کرد.

جدول ارزش غذایی و لیست انواع غذاهای ایرانی و آنالیز غذا های ایرانی هم بسیار خواندنی هستند. شما می توانید در دوره های آموزش آشپزی نیز شرکت نمایید. با آرزوی آشپزی عالی برایتان

اپلیکیشن آموزش آنلاین آشپزی را حتما نصب کنید و به عنوان یک کتاب دیجیتالی آشپزی از آن استفاده کنید.

ترجمه و نگارش :‌ سایت آشپزی

طرز تهیه کتلت با گوشت چرخ کرده خوشمزه 4 نفره از بهترین دستور پخت و طرز تهیه کتلت گوشت چرخ کرده یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ بصورت مجلسی و فوری و ساده مخصوص ناب

نوع: کوکو

سبک آشپزی: سنتی ایرانی

کلمات کلیدی: کتلت

بازده دستورالعمل: 4

کالری: 398

زمان آماده سازی: PT0H30M

زمان پخت و پز: PT0H40M

زمان کل: PT3H10M

اجزاء دستورالعمل:

راهنمای دستورالعمل: طرز تهیه کتلت با گوشت چرخ کرده خوشمزه 4 نفره را برایتان قرار داده ایم. شما عزیزان می توانید با مطالعه این دستور پخت و طرز تهیه کتلت گوشت چرخ کرده یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ را طبخ کنید. نوش جانتان

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی خام برای ۴ نفر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا