آشپزی

طرز تهیه سالاد چغندر کبابی به روش خانگی و آموزش مرحله به مرحله پخت آن

طرز تهیه سالاد چغندر کبابی به روش خانگی و آموزش مرحله به مرحله پخت آن

سلام به همه دوست داران آشپزی ، امروز براتون یه غذا خوش مزه با چغندر آماده کرده ایم به اسم سالاد چغندر کبابی که خیلی خوشمزه و خوش طعم می باشد.

طرز تهیه سالاد چغندر کبابی به روش خانگی و آموزش مرحله به مرحله پخت آن

سلام به همه دوست داران آشپزی ، امروز براتون یه غذا خوش مزه با چغندر آماده کرده ایم به اسم سالاد چغندر کبابی که خیلی خوشمزه و خوش طعم می باشد. در این غذا انواع سبزیجات تازه استفاده شده است که به علت وجود فیبر بالا بسیار برای سلامتی مفید هستند و به خاطر فیبر بالایی که دارند موجب کاهش وزن نیز می شود. این غذای بسیار خوشمزه یک غذای کامل با تمام مواد مغذی برای بدنه که تو تمام وعده های غذایی میشه استفاده کرد اما به عنوان یک عصرانه در مقدار مناسب بسیار لذیذ خواهد بود. بعضی وقت‌ ها با مواد لازم یک غذای معروف یک غذای جالب و جدید درست کرد. گاهی می‌ توان از اصل و اساس ، ساختمان یک غذا را به هم ریخت و یک غذای دیگر با همان مواد غذایی اما با شیوه ای نوین پدید آورد.

همان طور که مشخص است، اصلی ترین ماده ای که در تهیه این سالاد به کار گرفته می شود، چغندر است. دانشمندان باور دارند که چغندر ارزش غذایی بالایی دارد که از همین رو توصیه می شود که مصرف آن را در دستور کار خود قرار دهید. از جمله برخی از مهم ترین خواص چغندر می توان به مواردی مانند بهبود سلامت پوست، تقویت دستگاه ایمنی بدن ، جلوگیری از بیماری های مزمن اشاره کرد. همچنین جالب است بدانید که طرز تهیه سالاد چغندر کبابی بسیار ساده است و هر کسی می تواند آن را به راحتی آماده کند.

سالاد چغندر کبابی یک پیش غذای سبک است که به همین دلیل توصیه می شود که آن را همراه با انواع غذاهای دریایی مانند میگو و یا ماهی شکم پر میل کنید. همچنین شما می توانید از آن به عنوان یک وعده گیاهی نیز استفاده کنید.

۶ چغندر متوسط ، صاف و خرد شده۲ قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک۲ قاشق چای خوری شربت افرا واقعینمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم

گام اول: ابتدا فر را روشن می کنیم و روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

گام دوم: سپس چغندر ها را درون یک فویل آلومینیومی می پیچیم و رون فر پیش گرم شده قرار می دهیم و اجازه می دهیم حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در همان دما پخته شوند.

گام سوم: سپس از فر خارج کرده و می شوییم و پوستش را می کنیم. و حدود ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا کمی خنک شود.

گام چهارم: سپس یک کاسه کوچک فراهم کرده و شربت سرکه و افرا را درونش مخلوط می کنیم. و سس را آماده می کنیم.

گام پنجم: سپس ادویه ها را به چغندر ها اضافه کرده و شربط را رویش می ریزیم و حدود یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم و سپس سرو می نماییم.

منبع

طرز تهیه سالاد چغندر کبابی به روش خانگی و آموزش مرحله به مرحله پخت آن
www.ashpaziha.com

مطالب مرتبط

آموزش تصویری مرغ کنتاکی ،سوخاری خوشمزه

طرز تهیه کباب چوبی با گوشت چرخ کرده مجلسی و خوشمزه

غذای افطاری از ساده و خوشمزه تا مجلسی برای مهمان

روش تهیه كلم پلو شیرازی خوشمزه

طرز تهیه فرنی با نشاسته ،آرد برنج و گندم ،نارگیلی ،کاکائویی و قالبی +تصویر

از بین بردن بوی پیاز دست با چند ترفند ساده

از سراسر وب

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای و برگ مو لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه اسنک با دو روش متفاوت در منزل

طرز تهیه آش گندم خوشمزه و مجلسی یزدی با گندم پوست کنده

رول های مرغ و فلفل کبابی /مواد لازم و طرز تهیه

طرز تهیه جوجه کباب یونانی یا کباب مرغ یونانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی ،بناب و بازاری خوشمزه +ترفندها

مولودی ولادت امام حسن مجتبی با نوای سید مهدی میرداماد

بیوگرافی ساناز مینایی مجله سانازسانیا +عکس دخترانش

طرز تهیه ماکارونی در فر با پنیر پیتزا با روش مخصوص و مجلسی

دکمه بازگشت به بالا